تاریخ انتشار : پنجشنبه 5 تیر 1399 - 18:07
کد خبر : 64728

گرایش به مصرف مخدر صنعتی در گیلان زنگ خطری برای خانواده‌ها

گرایش به مصرف مخدر صنعتی در گیلان زنگ خطری برای خانواده‌ها

جارستان به نقل از ایسنا؛ سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در استان کشف شده، گفت: در حوزه کشف مواد مخدر صنعتی نظیر هروئین و شیشه ۱۰۰ درصد افزایش داشتیم که این زنگ خطری برای خانواده‌های گیلانی بوده زیرا نشان می‌دهد

جارستان به نقل از ایسنا؛ سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در استان کشف شده، گفت: در حوزه کشف مواد مخدر صنعتی نظیر هروئین و شیشه ۱۰۰ درصد افزایش داشتیم که این زنگ خطری برای خانواده‌های گیلانی بوده زیرا نشان می‌دهد گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی در گیلان افزایش یافته است.

سرهنگ علی احمدپور امروز به مناسبت هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در نشست با خبرنگاران، مبارزه با مواد مخدر را نوعی تامین امنیت دانست و اظهار کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر مطالبات مردم بسیار زیاد است، گزارش‌های واصله موید این امر است که دغدغه خانواده‌ها از توزیع و مصرف مواد مخدر نوعی نا امنی است که از منظر مردم دیده می‌شود.

سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان افزود: امروز پلیس بصورت بسیار حرفه‌ای، فعالیت مجرمانه حوزه مواد مخدر را رصد و با استفاده از شیوه‌های نوین و هوشمند و همچنین استفاده حداکثری از فضای مجازی در راستای مبارزه با مواد مخدر اقدام می‌کند.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد کشفیات مواد و دستگیری‌ها مربوط به باندهای تهیه و توزیع است، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون موفق به شناسایی و انهدام ۳۹ باند تهیه و توزیع مواد شده‌ایم که ماحصل همکاری مشترک و شبانه‌روزی پلیس با اطلاعات، سپاه و مرجع قضایی است.

سرهنگ احمدپور ادامه داد: امسال با مجموع اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی بیش از ۸۰۰۰ نفر مرتکبین جرائم موادمخدر در حوزه‌های قاچاق، توزیع کنندگان خرد و کلان، نگهدارندگان و مصرف کنندگان در عملیات‌های مختلف دستگیر و دستگاه قضا تحویل داده شدند.

سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان با تاکید بر اینکه رویکرد ما کاهش دسترسی آسان به تهیه مواد است، افزود: ۱۸ درصد اجرای عملیات شناسایی و دستگیری مرتکبین جرائم مواد مخدر در استان افزایش داشته است؛ هدف از تشدید اقدامات و عملیات‌ها در سطح مناطق آلوده حذف دسترسی آسان معتادین به مواد مخدر است زیرا پاکسازی مناطق آلوده و جرم‌خیز در بافت شهرها از رسالت‌های اصلی پلیس مبارزه با مواد مخدر است.

وی با بیان اینکه تاکنون ۷۶۰ مرحله طرح کنترل محورهای مواصلاتی و پاکسازی نقاط آلوده در استان اجرا شده است، تصریح کرد: در قالب اجرای طرح‌های اطلاعاتی موفق به کشف ۸۶۰ کیلوگرم مواد مخدر شدیم.

سرهنگ احمدپور بیان کرد: هدف اصلی عملیات‌های مبارزه با مواد مخدر تامین احساس امنیت، نشاط و شادی در بین خانواده‌هاست، زیرا ناامنی اجتماعی موجب ترس و دلهره خانواده‌ها می‌شود؛ از ابتدای سالجاری به سبب شیوع ویروس کرونا شناسایی و درمان معتادین متجاهر با تاخیر پیگیری شد، سازوکارهای لازم فراهم شده تا مجدد طرح جمع آوری معتادین متجاهر در دستورکار قرار گیرد.

‌سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان با بیان اینکه فرصت مبارزه با مواد مخدر در اشکال مختلف یک امر اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: اقدامات پلیس صرفا مقابله‌ای، دستگیری و انهدام باند نیست بلکه در حوزه آموزش و آگاهی افراد هم اقدامات لازم را انجام می‌دهد، امروز خانواده‌ها به عنوان اولین کانون شکل‌گیری ساختار فردی نقش موثری دارند لذا هر چقدر خانواده‌ها آگاه‌تر باشند، مسیر مبارزه با مواد مخدر جدی‌تر خواهد بود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲۰ هزار نفر در مدارس، ادارات و مساجد تحت آموزش کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفتند زیرا معتقدیم که پیشگیری اجتماعی بهتر از درمان است، ادامه داد: خانواده‌ها با پایش فرزندان و همسالان آنها در راستای پیشگیری از گرایش به مواد مخدر می‌توانند گام موثری بردارند زیرا اعتیاد فقط مواد مخدر نیست، بلکه یک نخ سیگار یا قلیان می‌تواند گام اول اعتیاد باشد.

سرهنگ احمدپور با بیان اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان جهش تولید توسط مقام معظم رهبری، گفت: جهش ما در تولید امنیت است، باید در حوزه امنیت اجتماعی جهش بسیار خوبی داشته باشیم.

سرپرست پلیس مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون یک تن و۲۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در استان گیلان کشف کردیم که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش کشفیات را شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: در حوزه کشف مواد مخدر صنعتی نظیر هروئین و شیشه ۱۰۰ درصد افزایش داشتیم که این زنگ خطری برای خانواده‌های گیلانی بوده زیرا نشان می‌دهد گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی در گیلان افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه از هفته آینده طرح برخورد با معتادین متجاهر در گیلان اجرایی می‌شود، گفت: بانوان اغلب با تصور که با مصرف شیشه یا محرک‌های دیگر به تناسب اندام می‌رسند یا حافظه‌ آنها تقویت می‌شود به مواد مخدر گرایش پیدا می‌کنند در حالیکه این امر القای بد بوده و عده زیادی قربانی این مسئله شده‌اند.

سرهنگ احمدپور خاطرنشان کرد: مبارزه با مواد مخدر یک اصل است که سلامت جامعه و فرزندان را تامین می‌کند لذا اگر خانواده‌ها موارد مشکوکی را در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر مشاهده کردند، می‌توانند به شماره ۳۳۵۹۳۰۰۷ که به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی است، اطلاع دهند تا اقدامات لازم اجرایی شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.